Noortelaagri hitid: saun ja pannkoogid

Liisi Ploom
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte endi korraldada oli lõpupidu- sissejuhatuse sellele tegid esindajad USAst, Rootsist ja Austriast.
Noorte endi korraldada oli lõpupidu- sissejuhatuse sellele tegid esindajad USAst, Rootsist ja Austriast. Foto: Ülla Tamm/Valgamaalane

Neljapäeval jõudis Taageperas Kivimäe talus piduliku lõpuni rahvusvaheline noortelaager, mis võõrustas noori 11 riigist. Võõramaalased said rikkamaks mõnegi uudse kogemuse võrra.

«Kokku võõrustasime 20 noort: itaallasi oli näiteks viis, türklasi neli ja Belgiast saabus meile kaks noort. Koos laagri liidritega oli meid 25,» täpsustas üks laagri juhtidest Eva Roosaar.

Valga Lionsi klubi korraldatud laager algas Helme vallas Taagepera külas asuvas Kivimäe turismitalus 7. juulil. Noored olid öömajal väikestes majakestes. «Üritasime noori kokku panna nii, et nad suhtleksid võimalikult paljude eri rahvustest inimestega. Seda rõhutab ka meie laagri moto: «Be friendly, be kind, be social» – ole sõbralik, lahke ja seltskondlik,» selgitas Roosaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles