Homme läheb taas eetrisse Tõrva Raadio

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Raadio teeb tänavatel reklaami. Sirli Pippar ja Romet Piller
Tõrva Raadio teeb tänavatel reklaami. Sirli Pippar ja Romet Piller Foto: Ülla Tamm/Valgamaalane

MTÜ Tõrva Noorte Liidu ja Tõrva Noortevolikogu poolt käivitatakse homme taaskord Tõrva Raadio. Suvine Tõrva Raadio on eetris 27. juulist 9. augustini.

Raadioprogramm on saanud suvel olulisi täiendusi. Lisandunud on ka uusi saateid kui ka jätkatakse vanade tuntud saadetega nagu Mäluauk, raadioteater ning ERM. Lisaks on põhjalik uuenduskuuri läbinud ka hommikune saade „Tõrva Ärataja.“
 
Programmiuuendustele on tänavuse suveraadio tähtsamaiks osaks ka tehniline edasiminek, sest läbi Kodanikuühiskonna Sihtkapitali vabaühenduste arenguhüppe programmist saadud toetusele on soetatud kvaliteetsem tehnika ning edasiminek on ka leviala ulatuses.
 
„Me pole kunagi teinud nii põhjalikku ja pikka ettevalmistust kui sellel korral. Oleme väga rahul, et oleme suutnud kokku panna vahva programmi ning loodan, et see meeldib ka kuulajatele,“ sõnas Tõrva Raadio peatoimetaja Kaspar Metsar.
 
Homme hommikul kell 7.00 stardib esimene Tõrva Ärataja. „Eks väike närv on sees, kuid tänu heale eeltööle peaks esimene saade meil hästi õnnestuma,“ ütles Metsar, kes ise esimeses hommikusaates raadioeetris on.
 
Suvine Tõrva Raadio on eetris 27. juulist 9. augustini sagedusel 90,0 MHz. Raadio levib Tõrva linnas ja selle ümbruses ning on kuulatav ka internetist aadressil raadio.torvanoored.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles