Kaebus jooksis tühja

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuni keskpaigas peetud Otepää vallavolikogu istungil otsustati, et nüüdsest jätkab kohalik vallavalitsus viie liikme asemel kolmeliikmelisena. Väljajäänute arvates oli tegemist ebaseadusliku otsusega. Foto on illustratiivne.
Juuni keskpaigas peetud Otepää vallavolikogu istungil otsustati, et nüüdsest jätkab kohalik vallavalitsus viie liikme asemel kolmeliikmelisena. Väljajäänute arvates oli tegemist ebaseadusliku otsusega. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui Otepää vallavalitsuse koosseis viielt liikmelt kolmele kahanes, leidsid valitsusaparaadist kõrvale jäetud, et otsus on ebaseaduslik, mistõttu puudub Otepääl õiguspärane valitsus. Maavanem midagi kahtlast ei tuvastanud.

Veidi enam kui viis nädalat tagasi, 18. juunil, otsustas Otepää volikogu kinnitada vallavalitsuse kolmeliikmelisena. Lisaks vallavanem Kalev Laulile jätkasid valitsusliikmetena Margit Meikar ja Kalev Merisalu. Mare Raid ja Marko Koosa, kes alates läinud aasta augustist samuti vallavalitsuse koosseisu kuulusid, vabastati vallavalitsuse liikmeks olemise kohustusest.

Endised vallavalitsuse liikmed ühel meelel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles