Vabatahtlikud pealinnast andsid panuse Valga varjupaika

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaugelt tulnud abilised koos Valga varjupaigas uut kodu ootavate väikeste toakoertega, 3,5 aasta vanuse Dimka ja viieaastase Dinaga.
Kaugelt tulnud abilised koos Valga varjupaigas uut kodu ootavate väikeste toakoertega, 3,5 aasta vanuse Dimka ja viieaastase Dinaga. Foto: Helle Raja

Kolmapäeva veetis viis Swedbanki töötajat Valga loomade varjupaigas. Tegemist oli vabatahtlike abilistega, kelle abil sai tehtud hulk vajalikke toimetusi.

"Swedbank on ellu kutsunud algatuse, mille käigus saavad töötajad valida südamelähedasel teemal vabatahtliku tegevuse. Selleks võimaldab pank töötajatele vaba päeva ja veidi taskuraha, mida abistajad oma parimal äranägemisel kasutada saavad," selgitab Swedbank ASi koostöösuhete ja toetustegevuse juht Ave Mellik.

"Kuigi suvi ei ole veel kaugeltki läbi, on meie jaoks esimene sedalaadi algatus toonud juba rõõmustavaid tulemusi – kokku on end üles andnud juba üle 600 töötaja, kes on oma heateo juba teostanud või teevad seda kindlasti suve jooksul," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles