Kas linna on tabanud jalgrattavarguste laine?

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimaste päevade jooksul Tõrvat tabanud rattavarguste valguses soovitab politsei veel kord jalgrattad igal ajal lukustatuna hoida. Lisaks rattale tuleks lukustada ka trepikoda, kus ratast öösiti hoitakse.
Viimaste päevade jooksul Tõrvat tabanud rattavarguste valguses soovitab politsei veel kord jalgrattad igal ajal lukustatuna hoida. Lisaks rattale tuleks lukustada ka trepikoda, kus ratast öösiti hoitakse. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tõrva Tule-Päevade käigus leiab homme õhtul aset Jalgrattaöö nime kandev üritus, kuid mõnelgi jääb paraku sinna minemata, sest nende kaherattaline on langenud kurikaelte saagiks.

Laupäeval ööl vastu pühapäeva läksid Tõrvas Riiska linnasosas asuva kortermaja lukustamata trepikojast kaduma kaks ratast: lasteratas ja mägijalgratas. Üks lasteratas pandi tõenäoliselt pihta ka kõrvalasuvast trepikojast. Täpset arvu, kui palju rattaid ühe ööga omanikku vahetas ja kas vargad külastasid vaid üht kortermaja, hetkel teada ei ole.

Üks varastatud ratastest kuulus kortermajas elavale väiksele tüdrukule, kelle vanem vend võttis ratta kadumist märgates kõigepealt ühendust kõigi trepikojas elavate elanikega. «Kaalusin igasuguseid variante. Mõtlesin näiteks, et võib-olla on keegi pärast pidu liiga väsinud olnud, et jala koju minna.» Pärast seda kui avastati, et kadunud on ka teine ja kolmaski ratas, lootus laenamisest kustus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles