Bussifirma lubab laienemist jätkata

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM1:LUX EXSPRESS :TALLINN, EESTI, 09JUL12
Lux Express esitles oma tuliuut bussi Lux Express Lounge buss, mis  on jaotatud kaheks osaks - bussi esiosas on 28 kahekaupa asetsevat istet personaalse meelelahutusseadmega ning tagaosas asuvas Lounge’is on 10 privaatset jalatoe ja riiuliga varustatud istekohta. Lounge on eraldatud bussi eesosast kardinatega. Pildil Lux Expressi juhatuse esimees HANNES SAARPUU
lo/FOTO LAURA OKS/ POSTIMEES
TLNPM1:LUX EXSPRESS :TALLINN, EESTI, 09JUL12 Lux Express esitles oma tuliuut bussi Lux Express Lounge buss, mis on jaotatud kaheks osaks - bussi esiosas on 28 kahekaupa asetsevat istet personaalse meelelahutusseadmega ning tagaosas asuvas Lounge’is on 10 privaatset jalatoe ja riiuliga varustatud istekohta. Lounge on eraldatud bussi eesosast kardinatega. Pildil Lux Expressi juhatuse esimees HANNES SAARPUU lo/FOTO LAURA OKS/ POSTIMEES Foto: LAURA OKS/PM/SCANPIX

Eesti esimene odavbussifirma Simple Express, mis tõi sel aastal Eesti turule üheeurosed bussipiletid, tähistas oma esimest sünnipäeva. Aastaga on Simple Expressi bussidega sõitnud 265 000 reisijat.

Odavbussiliinidel Simple Expressi nime kasutava Lux Expressi juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul areneb odavbussindus Euroopas hoogsalt ning Simple Express on tõestanud, et see on ka Eesti siseturul võimalik ja jätkusuutlik.

«Kui mujal Euroopas said bussireisijaid ülisoodsaid hindu nautida juba ammu, siis Eestis ei julgetud seda sammu teha. Tõime aasta tagasi Eesti turule esimese odavbussifirma ja selle aasta juunis tegime pakkumise veelgi paremaks, lisades müüki ka üheeurosed bussipiletid. Mul on hea meel, et meie eeskuju andis ka teistele bussiettevõtetele julgust sama sammu astuda,» sõnas Saarpuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles