Valga/Valka korvpallimeeskond piire ei tunnista

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga/Valka korvpalliklubis hakkavad mängima ainult Eesti ja Läti mängijad. Kahjuks ei löö uuel hooajal meeskonnas kaasa Reinis Strupovics (esiplaanil), kes on omale teise klubi leidnud.
Valga/Valka korvpalliklubis hakkavad mängima ainult Eesti ja Läti mängijad. Kahjuks ei löö uuel hooajal meeskonnas kaasa Reinis Strupovics (esiplaanil), kes on omale teise klubi leidnud. Foto: Rein Säinas/

Valga-Valka kaksiklinna korvpallimeeskond on hakkama saanud Euroopas ainulaadse ettevõtmisega: sügisest hakkavad mehed mängima nii Eesti kui Läti meistriliigas.

Juuli lõpus sai Eesti Korvpalliliidu ühehäälse otsusega selgeks, et Valga ja Valka linna taotlus mängida paralleelselt nii Eesti kui Läti meistriliigas on rahuldatud. Läti Korvpalliliit kinnitas juba 20. juulil, et Valga/Valka meeskonnale nendelt Läti meistriliigas (LBL) mängimiseks takistusi ei ole.

Kuigi algselt käis uudises läbi, et LBLis saab piirilinna meeskond mängida põhiturniiri kaks ringi ning õigust play-off`i mängida ei ole, siis nüüdseks on neil korvpalliklubi ühe eestvedaja Margus Lepiku sõnul seal koht olemas, kui meeskond niikaugele peaks jõudma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles