Korraldajad jäid tänavuse vaatemänguga Tõrvas ülimalt rahule

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üritusterohked Tõrva Tule-Päevad on lõppenud ja selle kulminatiivne vee- ja tulerohke vaatemäng Loits maha loitsitud. Aeg lühidaks tagasivaateks selle korraldajate pilgu läbi.

Tõrva linnapea ja üks Loitsu peakorraldajatest Maido Ruusmann ütles eile, et hetkel on vara täpselt öelda, mitu piletit Loitsule sellel aastal müüdi, aga paari lähema päeva jooksul peaksid kokkuvõtted olemas olema. «Üks asi on müüdud piletid, aga rääkides inimeste arvust, siis see peaks jääma kusagil sinna 3500 kanti,» ütles Ruusmann rahulolevalt, taustaks kõlamas lava lammutustööd.

Kui eelmisel aastal oli külastajate arv 4000 loitsulise ümber, siis tänavustes tagasihoidlikumates numbrites võib Ruusmanni arvates süüdistada nii ilma kui samale ajale sattunud tantsumuusikafestivali Pärnus. «Ma ei ütleks, et Loitsu ja Weekendi külastajapublik väga kattuks, aga Weekendi puhul oli eelnev meediakajastus lihtsalt nii võimas, et see tõmbas ilmselt paljude inimeste tähelepanu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles