Turniir meelitas osalema rekordarvu mängijaid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Tule-Päevade pokkeriturniir
Tõrva Tule-Päevade pokkeriturniir Foto: Tarmo Pikk / Tartu Mõttemängude Klubi

Möödunud nädalavahetusel leidis Tõrvas aset juba kolmas kohaliku linnavalitsuse kutsel korraldatud tasuta pokkeriturniir, mis viidi läbi Triobeti ning Tartu mõttemängude klubi koostöös.

65 osalejaga turniir sai teoks populaarsete Tõrva Tule-Päevade käigus. Eelmise aastaga võrreldes oli osalejad 19 võrra rohkem ning kohad mängulaudades täitusid juba pool tundi enne võistluse algust.

Linna läbi aegade suurima osalejate arvuga pokkeriturniiri võitjaks krooniti kohalik mängumees Jürgen Hansen, kellele järgnesid Kenno Avi ning Janek Jaani. Tõrva pokkerientusiastidele pakkusid konkurentsi külalised Tartust, Valgast, Viljandist, Otepäält ja Alalt.

«Super ilm, super koht ja super mängijad!» võttis Tartu mõttemängude klubi juht Tarmo Pikk toimunu lühidalt kokku. «See tõestab veel kord, et pokkeriturniiride edukaks toimimiseks pole alati vaja rahalisi panuseid ja auhindu, vaid eelkõige head seltskonda ning mõnusat atmosfääri.»

Kuigi turniiril osalemine oli kõigile tasuta, premeeris Triobet võistluse parimaid auhindadega. Tšempion teenis karika, 25eurose turniiripileti Triobet Live’ile vabalt valitud Eesti linnas ning spordikoti. Teisi finaallauda jõudnud mängijaid autasustati aga online-turniiripiletite ning mitmesuguste meenetega: T-särgid, saunalinad, tahvelarvutikotid, kaardipakid ning -kaitsed.

«Oleme korraldanud Tõrvas nüüdseks juba kolm tasuta pokkeriturniiri ning loodame seda jätkata ka tulevikus,» kommenteeris Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. «Pokkerit mängitakse kõikjal Eestis ning anname endast parima, et kõik huvilised saaksid omavahel ka kodukandis võistleda,» lisas Burget.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles