Neiud tõid Valgamaale kolm medalit

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunioride vanuseklassi parimate autasustamine. Pjedestaali kõrgeimal astmel Margot Meri Valga klubist Maret-Sport.
Juunioride vanuseklassi parimate autasustamine. Pjedestaali kõrgeimal astmel Margot Meri Valga klubist Maret-Sport. Foto: Ago Kask / Eesti Kergejõustikuliit

Nädalavahetusel Rakveres peetud Eesti meistrivõistlustelt mitmevõistluses tõid Valgamaa sportlased eri vanusegruppide arvestuses koju kolm medalit.

Eesti meistriks juunioride vanuseklassis tuli Valga spordiklubi Maret-Sport kergejõustiklane Margot Meri, kelle  tulemus – 4884 punkti – on tema treenerist isa Riho Meri kinnitusel uus isiklik rekord. Eriti märkimisväärne on aga seejuures, et see tulemus andis ka naiste arvestuses üldkokkuvõttes teise koha.

«Eriti hästi õnnestus Margotil 100 meetri tõkkejooks, kus ta püstitas isikliku rekordi 14,58. Ka 200 meetri jooksu aeg 26,41 on isiklik rekord,» tõi Riho Meri välja Margoti suurimad õnnestumised seekordsel võistlusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles