Keskerakondlased umbusaldavad linnapead

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel reedel peetaval Valga linnavolikogu istungil selgub, kui palju mõttekaaslasi umbusaldusavalduse sisse andnud kuus volikogu liiget leiavad.
Järgmisel reedel peetaval Valga linnavolikogu istungil selgub, kui palju mõttekaaslasi umbusaldusavalduse sisse andnud kuus volikogu liiget leiavad. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavolikogu keskerakondlastest liikmed esitasid volikogule umbusaldusavalduse linnapea Kalev Härgi vastu. Arutusele tuleb see järgmisel reedel linnavolikogu istungil.

Umbusalduse eelnõu on koostanud volikogu liige Igor Jallai, alla kirjutanud lisaks temale veel viis volikogu liiget: Ilmar Tõlner, Vadim Šemeljov, Julia Belova, Valentina Melehhova ja Alar Nääme.

Umbusaldamise peapõhjusena on eelnõus välja toodud linnavalitsuse algatus SA Valga Sport likvideerimiseks selle aasta kevadel, millega linnavõim on umbusaldajate sõnul näidanud üles soovimatust seista elanike huvide eest. «Linnavalitsusest on jäänud mulje kui emotsiooni ajel töötavast börsikontorist, kus otsuseid langetatakse vaid isiklikke ning erakondlikke huve silmas pidades,» on öeldud esitatud avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles