Noor Valga motosportlane näitas head vormi

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Peterson Räpinas toimunud võistlusel «Isad ja pojad», kust tal koos isa Einariga pjedestaali kõrgeimale kohale tõusta õnnestus.
Mark Peterson Räpinas toimunud võistlusel «Isad ja pojad», kust tal koos isa Einariga pjedestaali kõrgeimale kohale tõusta õnnestus. Foto: Erakogu

Valga Motoklubi noor sõitja Mark Peterson on 50cc klassis tänavu näidanud häid tulemusi.

Kümneetapilises Jaffa sarjas sai noormees korraliku võistluskogemuse. Hartwall Jaffa noorte motokrossi karikavõistluste ja Freetime Mini MX sarja viimased etapid sõideti 20. augustil Läänemaal Linnamäe krossirajal.

50cc klassis näitas Peterson Romeo Pikandi (KTM, Viljandi VMK), Robin Randoja (KTM, KTM Racing Team) ja Hannes Hanimägi (KTM, Sõmerpalu MK) järel neljandat tulemust, kogudes hooaja vältel 262 punkti.

Peterson võistleb ka septembris lõppevatel neljaetapilistel Addinol Eesti motokrossi meistrivõistlustel, mille kolmas etapp sõideti 15.–16. augustil Haaslava vallas asuvas Lange motokeskuses. Osalejaid oli lisaks kohalikele sõitjatele ka teistest Balti riikidest, Soomest ja Venemaalt.

Väikeste 50cc sõitudes kolme etapi järel juhib seni kõik sõidud võitnud Richard Paat (150 p), teine on Romeo Pikand (132 p) ja kolmas Rolands Bogdanovičs (110 p). Mark Peterson on 53 punktiga 12. kohal. Kokku osales võistlusklassis 21 noort sõitjat.

Addinol Eesti motokrossi meistrivõistluste finaaletapp sooloklassidele sõidetakse 12. ja 13. septembril Tihemetsas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles