Mammutkoolis alustab tööd 41 klassi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikool siseneb elektriturule.
Valga põhikool siseneb elektriturule. Foto: Valga põhikool

Maakonna suurima kooli, Valga põhikooli valmisolekust uueks õppeaastaks andis reedesel Valga linnavolikogu istungil aru direktor Hannely Luik-Stogov.

«Algaval õppeaastal suureneb meie koolis õpilaste arv. Esimesi klasse avame neli, sinna asub õppima 105 õppurit. Kõik esimesed klassid saavad suure ja avara klassiruumi,» rääkis direktor. Tööd alustab koolis 41 klassikomplekti, sealhulgas kolm väikeklassi hariduslike erivajadustega õpilastele.

Direktori sõnul on klassijuhatajad ning õpetajate kaader olemas. «Klassiõpetajana asub tööle Kairi Voode, lapsehoolduspuhkusele minevate õpetajate asemel asuvad tööle vene keele asendusõpetajana Leili Siilivask ja inglise keele asendusõpetajana Õie Kurdgelia. Inimese- ja ühiskonnaõpetajana asub täiskohaga tööle Maimu Vismann. Õppejuhina asub ametisse Aive Aru-Raidsalu,» andis direktor teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles