Selgus selle aasta moosimeister

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taagepera moosipäevale olid kohalikud meistrid degusteerimiseks välja pannud 16 erimaitselist ja -ilmelist keedist, mida kõik kohaletulnud maitsta ja hinnata said. Eelmisel aastal oli hindamiseks toodud 14 moosisorti, üle-eelmisel 20.
Taagepera moosipäevale olid kohalikud meistrid degusteerimiseks välja pannud 16 erimaitselist ja -ilmelist keedist, mida kõik kohaletulnud maitsta ja hinnata said. Eelmisel aastal oli hindamiseks toodud 14 moosisorti, üle-eelmisel 20. Foto: Arvo Meeks

Suure pannkoogisöömise käigus selgus Taageperas järjekordne aasta moosimeister. Maias seltskond pidas samas maha meeleoluka simmani.

Taagepera külamaja juurde kogunes laupäeval sadakond inimest, kelle seas hulk lapsi. Seltskond lasi hea maitsta kohalike perenaiste küpsetatud pannkookidel, millele sai määrida degusteerimiseks toodud eri sorti moose. Keelekastet oli ka: koduõlut, morssi ja kohvi.

Maitsmiseks ja hindamiseks olid meistrid toonud kohale 16 sorti moosi, mille hulgas nii punaseid, kollaseid, rohelisi kui roosakaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles