Kooliaasta avati pidulikult perepäeva ja huvitegevuse messiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huviringidega sai tutvuda ja soovi korral ka end kirja panna.
Huviringidega sai tutvuda ja soovi korral ka end kirja panna. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeva õhtupoolikul peale kooliaktuste toimumist oodati Valga kultuurikeskusesse lapsi ja lastevanemaid tähistama üheskoos tarkusepäeva ning alanud kooliaastat. Esmakordselt toimusid ühise üritusena perepäev ja huvitegevuse mess.

Kuigi ilmataat tegi korraldajate plaanidesse korrektiive, ei jäänud midagi toimumata. Lapsed said hüpata batuudil ovaalsaalis ja ringi sõitis lasterong. Pakuti pannkooki moosiga ja suhkruvatti.

Kohal olid kultuurikeskuse  huviringide juhendajad ning linna kultuuri- ja spordialased MTÜ-d, kes tutvustasid oma tegemisi ning värbasid oma ridadesse uusi liikmeid. Lisaks kutuurikeskuse  huviringidele olid kohal JJ-Street tantsukool, stuudio Joy, Tiina Loomemaja, MTÜ Tasakaal ja  segakoor Rõõm, MTÜ Kungla, MTÜ Shamasa, Valga Ukraina Selts, noortekeskus ja Kaitseliidu noorteorganisatsioonid, Valka kunstikool, Valga muusikakool ja FC Warrior. Oma õpitut presenteerisid peotantsijad ja stuudio Joy.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles