Kurepesa paarismaja küpseb peatseks avamispeoks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praeguseks on fassaaditööd lõpetatud ja töömehed askeldavad maja sisemuses.
Praeguseks on fassaaditööd lõpetatud ja töömehed askeldavad maja sisemuses. Foto: Arvo Meeks

Valga Kurepesa paarismaja avamine on peatöövõtja rahaprobleemide tõttu mitu korda edasi lükkunud. Praegu askeldavad aga töömehed majas nobedasti ning see on plaanis avada 1. oktoobril.

Mullu septembris nurgakivi saanud maja pidi esialgsete plaanide kohaselt valmima mais. Juba aprillis, kui tööjärg oli graafikust maas paari kuu võrra, oli selge, et avamine lükkub edasi. Sel hetkel arvasid nii sotsiaalministeeriumi kui ka Valga linnavalitsuse esindajad, et maja valmib juulis.

Kui aprillis ja mais võis objektil näha liikumas veel üksikuid töömehi, siis mai lõpus ja juunis valitses seal vaikus. Selleks ajaks oli tegevus peatöövõtja AS E&G rahaliste probleemide tõttu täielikult seiskunud. Juuni lõpus lõpetas tööd tellinud sotsiaalministeerium firmaga peatöövõtulepingu, sõlmis pooleliolnud tööde teostamiseks ettevõtjatega otselepingud ning alustamata tööde osas viidi läbi täiendavad hanked.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles