Mess ja perepäev tõid Valgas kultuuritempli rahvast täis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uusi väljakutseid pakub huvilistele digimeedia ring, mida juhendab Tartu Ülikoolis tudeeriv Toomas Pai.
Uusi väljakutseid pakub huvilistele digimeedia ring, mida juhendab Tartu Ülikoolis tudeeriv Toomas Pai. Foto: Arvo Meeks

Pärast uue õppeaasta avaaktusi koolides siirdusid paljud Valgamaa lapsed lähedastega Valga kultuurikeskusesse, kus esmakordselt leidsid ühise üritusena aset perepäev ja huvitegevuse mess.

Vaatamata vihmasele ilmale seadis sammud keskuse suunas hulk rahvast. Mõni laps tuli üksi, mõni sõbranna või ema-isa käekõrval. Kuigi ilmataat tegi korraldajate plaanidesse korrektiive, ei jäänud midagi olulist toimumata. Esialgselt õuealale planeeritud batuut oli toodud ovaalsaali ja lastel oli lõbu laialt. Sõitis lasterong, pakuti pannkooki moosiga ja suhkruvatti.

Lisaks kultuurikeskuse ringidele olid ennast tutvustamas ja uusi liikmeid värbamas JJ-Street tantsukool, stuudio Joy, Tiina Loomemaja, MTÜ Tasakaal, segakoor Rõõm, MTÜ Kungla, MTÜ Shammasa, Valga Ukraina Selts Kalõna, Valka kunstikool, Valga muusikakool, FC Warrior ja noortekeskus koos Kaitseliidu noorteorganisatsioonidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles