Otepää võttis vastu teatepulga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president Aivar Nigol (vasakult), Rahvusvahelise Laskesuusatamise Föderatsiooni esimene asepresident Victor Maigurov ja tegevjuht Puiu Gaspar
Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni president Aivar Nigol (vasakult), Rahvusvahelise Laskesuusatamise Föderatsiooni esimene asepresident Victor Maigurov ja tegevjuht Puiu Gaspar Foto: Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon

Cheile Gradistei linnas Rumeenias 26.–30. augustil leidsid aset suvebiatloni maailmameistrivõistlused, kus eestlastest parimana näitasid ennast Meril Beilmann ja Kalev Ernits. Järgmisel aastal võõrustab suvebiatloni MMi juba Otepää.

Otepää võistluste korralduskomitee esimees ja Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon (ELSF) president Aivar Nigol võttis korraldajatelt vastu võistluste lipu ja sellega ühes ka teatepulga järgmise aasta suurürituse korraldamiseks.

Aivar Nigol ütles suvebiatloni MMi kommenteerides, et Cheile Gradistei on selles regioonis parim laskesuusatamise keskus.

«Suvebiatloni MMil oli osalejaid 26 riigist, mis näitab koondiste kasvavat huvi suvebiatloni võistluste vastu, seega loodame ka Otepääl võõrustada rohket arvu riike ja sportlasi,» sõnas Nigol. «Võistluste korralduse lippu üle võttes kutsusin kõiki  koondisi, sportlasi, laskesuusatamise fänne üle maailma järgmisel suvel Otepääl toimuvatele maailmameistrivõistlustele.»

ELSFi president tänas oma tervituskõnes ka Rahvusvahelist Laskesuusatamise Föderatsiooni (IBU) võimaluse eest suvebiatloni MMi Eestis korraldada, tunnustas Rumeenia alaliitu ja võistluste korralduskomiteed õnnestumise puhul.

Järgmised suvebiatloni maailmameistrivõistlused toimuvad 2016. aastal 24.–28. augustini Otepääl Tehvandi spordikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles