Elamustoitlustus sünnib käsitööna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Tiido loodud Toidupaja suvekohvik pakub külastajatele firmaroogadena naadisuppi ja lõkkepannkooke nii singi ja juustu täidise kui moosiga.
Krista Tiido loodud Toidupaja suvekohvik pakub külastajatele firmaroogadena naadisuppi ja lõkkepannkooke nii singi ja juustu täidise kui moosiga. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Toidupaja suvekohvik on sel suvel külastajaid ahvatlenud naadisupi ja hõrgutavate kookidega. Sõbralikud perenaised, looduse rüpes asuv paik ning maitsvad toidud tagasid toeka kõhutäie ja meeldejääva elamuse ka mulle.

Suve alguses juhtusin kord Otepääle sõites märkama Valga–Sangaste–Otepää maantee ääres, umbes 10 kilomeetrit enne Otepääd, suvekohviku silti. Korra käis peast läbi küsimus, kes seal toimetab, kuid sinna see tol korral jäigi. Puhkuselt naastes juhtusin aga ajalehest lugema kuulutust, kus anti teada, et ühel augusti nädalalõpul on kohvik jälle avatud.

Otsustasin uudistama minna. Kauplesin reisiseltsiliseks õe ning sõitsimegi Otepää vallas Kaurutootsi külas avatud kohvikut kaema. Suur silt, millest märkamata mööda sõita polnud võimalik, suunas meid maanteelt 300 meetri kaugusel asuvasse parklasse. Autost väljunud, läksime sadakond meetrit ülesmäge ja olimegi kohal, kus meid tervitas kohviku perenaine Krista Tiido.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles