Vabandus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajalehe Valgamaalane internetiportaalis www.valgamaalane.ee on ajavahemikus 4. juuli kuni 24. november 2009 artiklite «Mitmed Valga korteriühistud on kütte eest kümneid tuhandeid võlgu», «Kinnisvarahaldusfirmal Valga June tekkis suur soojavõlg», «Haldusfirma võlg takistas prügivedu» ning «OÜ Valga June on endiselt vee eest võlgu» kommentaaridena avaldatud Endel Uppini kohta tegelikkusele mittevastavaid ja eksitavaid andmeid. Samas on avaldatud Endel Uppinit laimavaid kommentaare.

Ajaleht Valgamaalane kinnitab, et kõnealustele artiklitele lisatud kommentaarid ei kajasta OÜ Valgamaalase Kirjastus seisukohti ning OÜ Valgamaalase Kirjastusel puuduvad igasugused tõendid kinnitamaks kommentaarides mainitut.

OÜ Valgamaalase Kirjastus vabandab Endel Uppini ja OÜ Valga June ees tema kohta avaldatud ebakohaste kommentaaride avaldamise eest.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles