Valgas peibutab nüüdsest lapsi Pillapalla mängutuba

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupluselett Valgas avatud Pillapalla mängutoas on nagu päris. Lisaks puidust valmistatud rikkalikule kaubavalikule ei puudu sealt kassaaparaat ega oma rahagi. Fotol mängutoa omanik, endine valgalane Helina Elias.
Kaupluselett Valgas avatud Pillapalla mängutoas on nagu päris. Lisaks puidust valmistatud rikkalikule kaubavalikule ei puudu sealt kassaaparaat ega oma rahagi. Fotol mängutoa omanik, endine valgalane Helina Elias. Foto: Arvo Meeks

Valgas Vabaduse tänaval tegutsevas mängutoas Pillapalla on väike kodune ja mõnus mängupaik lastele, kus lapsi ootamas lahedad mänguasjad ning külalislahke perenaine.

Praegu Tartus elav ja tegutsev endine valgalane Helina Elias on üle kümne aasta tegelnud pulma- ja peokorraldusega, kuid peale lapse sündi otsustas jääda kodusemaks ning sel kevadel avada lastetoa Tartus, kus rendipindki leitud. Valgas elavaid vanemaid külastades kohtus Elias valgalase Mariana Saarega, kellele rääkis oma mängutoa avamise plaanidest.

«Miks mitte teha seda Valgas, siin on isegi sobilik pind endises Kalevite kodus olemas, ütles minu jutu peale Mariana. Teades eelmiste Valgas avatud mängutubade saatust, arutasime asja põhjalikult läbi ja otsustasime riskida. Rentisin pinna, vahetasime tapeedid ja sisustasime ruumi ning nüüdseks on siin juba esimesed sünnipäevadki peetud,» rääkis Elias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles