Sild peaks valmima järgmisel nädalal

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõlliste silla remont
Tõlliste silla remont Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ligi kuu aega kestnud Valgamaal asuva Tõlliste silla vuukide remont tundus lõpusirgel olevat: liitekohad said äsja uue katte. Esmaspäeval toimus aga kannapööre. Jäi mulje, et nii kogu valminud töö kui silla asfaltkate freesiti täielikult üles.

Maanteeameti Lõuna regiooni sillainsener Priit Veeroja kinnitas, et muretsemiseks pole põhjust. «Tõlliste sillal teostatavad tööd on lõppjärgus. Esmaspäeval tehti tasafreesimine, et kaotada silla peale tekkinud roopad ja silla pealesõitudel olevad ebatasasused. Nädala teisel poolel vastavalt ilmaoludele tehakse asfalteerimistöid katte taastamiseks.»

Veeroja lisas, et kui asfalteerimistööd on lõppenud, lõigatakse katte sisse vuugi paigalduseks vajaminev soon ja monteeritakse vuuk. Vuugialused sillal on juba valmis. «Töid tehakse vastavalt lahenduste paigaldustehnoloogiatele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles