Pudenevad aknaklaasid ohustavad möödujaid

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus tänav 6 maja teise korruse aknad on tänaval liikujatele suureks ohuks. Samas pole linnavalitsusel hetkel võimalik olukorrale kiiret lahendust leida.
Uus tänav 6 maja teise korruse aknad on tänaval liikujatele suureks ohuks. Samas pole linnavalitsusel hetkel võimalik olukorrale kiiret lahendust leida. Foto: Arvo Meeks

Toimetusse pöördus Valgas Uuel tänaval ehmatava kogemuse osaliseks saanud naine, kelle sõnul sealse maja aknad möödujaid tõsiselt ohustavad. Linnavalitsus omalt poolt väga palju ette võtta ei saa.

Proua Liivi (nimi muudetud, õige nimi on toimetusele teada) sõnul olid kahe nädala eest Uus tänav 6 maja teise korruse aknad lahti ja mõni juba maha kukkunud. Naine kirjeldas, kuidas vahetult peale majast möödumist kukkus tema selja taha aknaklaas kildudeks. Liivi siirdus kohe linnavalitsusele oma muret kurtma ning läks koos linnavalitsuse esindajaga ka kohapeale.

Järgmisel päeval käis proua selle sama maja juures ning olukord ei olnud muutunud. Samas pakkus Liivi, et turvalisuse tagamiseks peaks sinna panema mingi tõkke või lindi, et inimesed teaksid võimalikust ohust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles