Päästjad käisid eluruume tuulutamas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju. Foto on illustratiivne
Tulekahju. Foto on illustratiivne Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna sai häirekeskus Valgamaalt kaks ärevat teadet, mille puhul teatajate sõnul oli tuba suitsu täis, kuid otseselt leeke näha ei olnud.

Esimesena sai häirekeskus kell 11.29 teate suitsu täis toast Otepää vallas Vana-Otepää külas. Päästjate kohale jõudes selgus, et õnneks siiski tulekahjuga tegemist ei olnud. Päästeameti valvepressiesindaja sõnul proovis omanik küttekoldesse tuld teha, kuid viimane hakkas suitsu sisse ajama. Otepää päästjad vaatasid ruumid üle ning tuulutasid elamise. 
 

Sarnase teate sai häirekeskus ka kell 14.10 Valga linna Oru tänavale, kus samuti tuba suitsu täis. Sündmuskohale ruttasid Valga päästjad ning kiirabi.

Päästeameti valvepressiesindaja teatel hakkas korteri omanik pliidi alla tuld tegema ning selle tagajärjel täituski tuba suitsuga. Päästjad ventileerisid ruumid ning kiirabi keegi ei vajanud.
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles