Loomaaia elanikud saavad tänavusest õunasaagist oma osa

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi tänavune õunasaak on mõnegi asjatundja sõnul võrreldes eelmise aastaga suurem, pole paraku linnas tänavu kuigi palju aiaomanikke, kes korvi aiasaadustega tänavale välja paneks, et möödujad saaksid midagi kaasa haarata.
Kuigi tänavune õunasaak on mõnegi asjatundja sõnul võrreldes eelmise aastaga suurem, pole paraku linnas tänavu kuigi palju aiaomanikke, kes korvi aiasaadustega tänavale välja paneks, et möödujad saaksid midagi kaasa haarata. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tõrvas ja veel kuues Eesti linnas käib sel laupäeval usin õunte kogumine: need lähevad Tallinna loomaaia elanikele. Saak on tõrvalaste sõnul hea ja õunu peaks jätkuma.

Saku õlletehase peadirektori Margus Kasteini sõnul soovisid ettevõtmise käivitajad pakkuda Tallinnast kaugemate piirkondade inimestele võimaluse osa endale mittevajalikust õunasaagist loomaaiale annetada. «Seepärast otsustasime minna seitsmesse linna üle Eesti ning aidata omalt poolt kaasa õunte kogumisel ja transportimisel loomaaeda.»

Õunu kogutakse Elvas, Põlvas, Raplas, Kehtnas, Türil, Paides ja Tõrvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles