Rahvajooksu võit läks Tartu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhijooksu võidu noppis endale Mart Andreson Tartust, jättes eelmise aasta võitja Margus Koorti teiseks.
Põhijooksu võidu noppis endale Mart Andreson Tartust, jättes eelmise aasta võitja Margus Koorti teiseks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Möödunud reedel täitusid Pedeli paisjärve kergliiklusteed jooksjatega, kui teoks sai 17. Valga-Valka rahvajooks. Tänavu osales põhi- ja lastejooksus kokku üle 300 jooksusõbra.

Võistluspäev algas lastejooksudega. Selles võtsid üksteiselt mõõtu tüdrukud ja poisid 6. klassini. Põhijooksule ning kepikõnnile ümber paisjärve Valgast Valka ning tagasi anti start kell 18. Kõikide jooksude start ning finiš asusid Pedeli paisjärve rannavalvemaja juures.

Põhijooksu võit läks tänavu Mart Andresonile Tartust, teise kohaga pidi leppima möödunud aasta võitja Margus Koor Võrust ning kolmandana ületas finišijoone Kaspar Songisepp Rõngust. Naiste arvestuses kordas oma eelmise aasta võitu Johanna Ardel Soorust, edestades Ilona Milberga Valkast ning Carena Roometsa Võrust. Kokku osales põhijooksul 167 ning lastejooksul 157 jooksusõpra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles