Kadunud naise otsingud jätkuvad

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohaliku vanema meesterahva väitel käis kadunuks jäänud Kristi regulaarselt külas ühel Puka valla korruselamus elaval mehel.
Kohaliku vanema meesterahva väitel käis kadunuks jäänud Kristi regulaarselt külas ühel Puka valla korruselamus elaval mehel. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Pühapäeval, 13. septembril Tartu haiglast omavoliliselt lahkunud ning siiani kadunuks jäänud 41aastast Puka alevikust pärit Kristit otsivad nii politsei kui koduvalla sotsiaalnõunik. Vaatamata kõigele polnud otsingud teisipäeva pärastlõunaks veel tulemusi andnud.

Pikemat kasvu, kõhna kehaehitusega ning lühikeste juustega Kristil oli haiglast kell 15.30 paiku lahkudes seljas pruun jope, jalas tumerohelised püksid ja peas kandis naisterahvas rätti või mütsi. 

Kristi kadumisest olevat politsei pressiesindaja Maria Gonjaki sõnul politseile teada andnud Puka valla ametnik. «Naise asukoha väljaselgitamisel on politsei kontrollinud ja kontrollib kõiki teadaolevaid juhtlõngu, sealhulgas ka lähedastelt saadud informatsiooni,» ütles Gonjak. Tema andmetel on politsei muuhulgas läbi kontrollinud ka naise võimalikud liikumisteekonnad ning teostanud tema telefoni positsioneerimise. Paraku tulutult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles