Tihemetsas selgusid sarja parimad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Q200 klassis lõpetas Karl Kristjan Kajak Tihemetsas üheksandal kohal ning kokkuvõttes tuli noormehel 196 punktiga leppida neljanda positsiooniga.
Q200 klassis lõpetas Karl Kristjan Kajak Tihemetsas üheksandal kohal ning kokkuvõttes tuli noormehel 196 punktiga leppida neljanda positsiooniga. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel leidis Tihemetsa Lauri krossirajal aset Addinol motokrossi Eesti meistrivõistluste neljas ja ühtlasi viimane osavõistlus. Rajal käisid ka Valga sportlased.

Valga motopoistest ja -tüdrukutest jõudis viimasel etapil pjedestaalile Q50 masinaklassis sõitnud K&K motoklubi esindaja Karl Robin Rillo. Korraliku võistlushooaja teinud noormees lõpetas sõidu teisel kohal ning ühtlasi tuli ka meistrivõistluste arvestuses 241 punktiga teisele kohale.

Samas masinaklassis võistelnud klubikaaslane Sander Oinus oli viimasel etapil viies ning üldarvestuses saavutas noormees 182 punktiga neljanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles