Üle poole tellijatest kasutab Valgamaalase digilehe lugemisõigust

Sirli Homuha
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaalase digileht www.valgamaalane.ee
Valgamaalase digileht www.valgamaalane.ee Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sellest on möödunud juba üle kahe aasta, kui Valgamaalane hakkas välja andma ka tasulist digilehte. Praeguseks on Valgamaalase digilehe lugemisõiguse aktiveerinud juba 54% tellijatest.

Kuigi osa infot on loetav ka tasuta, siis suur osa loetavat ja vaadatavat on lehetellijatele koodidega ligipääsetav või siis tuleb osta päevapilet, mis annab kogu digilehele 24 tunniks lugemisõiguse.

Lugejakoodid saab iga lehetellija endale tasuta. Selleks tuleb minna Valgamaalase lehele www.valgamaalane.ee ja klikkida lehe paremas ülanurgas oleval kirjal «aktiveeri digileht». Kui tekib probleeme, võib julgelt helistada Valgamaalase toimetusse ja küsida nõu telefonil 766 1960.

Valgamaalase digileht pakub uusi uudiseid seitsmel päeval nädalas, lugeja saab lisaks pikematele lugudele ka operatiivinfot ning vaadata pildigaleriisid ja videosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles