Käsipalli tulevikulootus on tippmeeskonda sisse elanud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andris Celminš
Andris Celminš Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Paar kuud tagasi sõlmis Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste eelmise hooaja suurim väravakütt ja noortekoondiste liider Andris Celminš lepingu Sloveenia tippklubiga Velenje Gorenje.

Möödunud hooajal Valga Kävalit ja Audentest esindanud Celminš sõlmis eelmisel hooajal EHFi karikasarjas finaalturniiril mänginud Velenjega 2+2 aastase lepingu. Celminši sõnul on tegemist klubiga, mis paljudele Euroopa tippklubide mängijatele hüppelaud olnud. «Siit saadakse väga tugev põhi ning edasi minnakse juba maailma vallutama.»

Nüüdseks on Valga noormees Sloveenia eluga harjuda saanud ja meeskonda sisse elanud. «Tunnen end palju vabamalt ja mõnusamalt kui alguses. Klubiga liitumine sujus väga hästi ning polnud mingeid probleeme ega takistusi. Meeskonnakaaslased ja klubi juhtkond võtsid mind kohe omaks ja mind hoitakse siin väga hästi. Sain juba kevadel seda kõike tunda, kui käisin testimisel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles