Galerii: Tõrvas vahetati õunad siidriks

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval said kõik soovijad Tõrva keskväljakul oma õunad tasuta siidri vastu vahetada. Päris alkoholi inimestele siiski ei jagatud - tegemist oli alkoholivaba siidriga.

Koostöös Saku Õlletehasega kogutakse sellel nädalavahetusel seitsmes Eesti linnas Tallinna loomaia loomadele söögiks õunu. “Meie soov on, et ka Tallinnast kaugemates piirkondades saaksid inimesed võimaluse oma tänavust suurt õuntesaaki loomaaiale annetada,” rääkis Saku Õlletehase peadirektor Margus Kastein. “Seepärast otsustasime minna seitsmesse linna üle Eesti ning aidata omalt poolt kaasa õunte kogumisel ja transportimisel loomaaeda.”

Iga inimene sai täna anda omalt poolt kuni 5 kilogrammi puhtaid ja korralikke õunu. Iga kilogramm vahetati koha peal alkoholivabaks Somersby õunasiidripudeliks. Õuntekogujate sõnul kogunes tunni aja jooksul kokku veerand tonni õunu ja neid käis annetamas poolsada inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles