Valgamaal orienteeruvad 15 riigi sportlased

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evely Kaasiku
Evely Kaasiku Foto: Donatas Lazauskas

Sel nädalal võõrustab Valgamaa 25.–27. septembrini peetavat rahvusvahelist orienteerumisvõistlust «Euromeeting 2015». Jõuproov algab sprindivõistlusega Tehvandi spordikeskuses ning jätkub laupäeval ja pühapäeval Kirikukülas koos võistlusega Suunto Games, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Enam kui 170 Euromeetingul osalejat on saabunud Eestisse tutvuma 2017. aasta maailmameistrivõistluste maastikega, veetes lisaks võistlemisele ka kuni nädal aega treeninglaagris. Kohal on ka maailma edetabeli esikümnesse kuuluvaid sportlasi – sprindi edetabeli 8. koha omanik Jonas Vitautas Gvildys Leedust ja Julia Gross Šveitsist ning meie parimatena Sander Vaher (57.), Kenny Kivikas (63.) ja Evely Kaasiku (78.).

Metsadistantside edetabeli parimatest on kohal Sarina Jenzer Šveitsist (9.) ning Timo Sild (16.) ja Lauri Sild (26.), naistest on meie parim 63. kohal paiknev Annika Rihma.

Sügisest suurvõistlust Suunto Games peetakse juba 27. korda. Enam kui 650 registreeritud osalejaga on tegemist orienteerumishooaja suurima mõõduvõtuga Eestis, mis pakub headel orienteerumismaastikel ja tugevas konkurentsis sportlikku naudingut nii noortele kui veteranidele.

Euromeetingu viivad läbi Eesti Orienteerumisliit, MTÜ MM2017 ja orienteerumisklubi Ilves.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles