Varjupaika pakutud koer jäi tänavale hulkuma

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ootamatult pererahvata jäänud koer on sama südamlik, kui välimus aimata laseb. Rihma otsas jalutades on Fluffy küll veidi kärsitu, kuid varjupaiga administraatori Jana Juhkami sõnul võib põhjuseks olla rõõm puurist pääsemisest.
Ootamatult pererahvata jäänud koer on sama südamlik, kui välimus aimata laseb. Rihma otsas jalutades on Fluffy küll veidi kärsitu, kuid varjupaiga administraatori Jana Juhkami sõnul võib põhjuseks olla rõõm puurist pääsemisest. Foto: Lea Margus

Möödarääkimiste ja õnnetute juhuste tõttu sattus perenaiseta jäänud koer hiljuti Valgas tänavale hulkuma.

Valgas Uues tänavas asuvas eramajas elanud eakas naine haigestus ja viibib nüüd hooldekodus. Proual oli aga ka loomi, kes temast sõltusid: koer Fluffy ja kolm kassi. Naise tütar, nimetame teda Kadriks (tegelik nimi toimetusele teada – toim), kelle südameasjaks loomade edasine saatus sai, otsis abi loomade varjupaigast.

Paraku pöördus ta sinna pühapäeval, mil asutus oli suletud, ning ilmselt osalt seetõttu kokkuleppele ei jõutudki. Samas ei olnud Kadril töö tõttu naaberriigis võimalik järgmisel päeval tagasi tulla – tuli Riiga sõita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles