Valga klubi jõudis teise ringi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jurijs Aleksejevs.
Jurijs Aleksejevs. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Tartus EMÜ spordihoones peeti neljapäeval maha Eesti meeste korvpalli karikavõistluste teine kohtumine BC Valga-Valka / Maks & Mooritsa ning EMÜ SK meeskondade vahel.

Kahe võistkonna esimesest jõuproovist väljus võitjana Valga meeskond tulemusega 123 : 95. Karikavõistluste teise ringi pääsemiseks tuli EMÜ võistkonnal seega Valgat võita vähemalt 29 punktiga. Suurüllatust siiski ei juhtunud ning 1/8 finaalis lähevad Ambla SK meeskonnaga kokku Valga mehed.

Tartus peetud kohtumise esimese veerandi võitis tulemusega 31 : 24 EMÜ ning seda suuresti tänu händikäpile – nad said enne mängu vastavalt asetusele kolmepunktiviskeid visata. Teise veerandi võitis küll Valga, aga poolajale mindi siiski EMÜ 45 : 43 eduseisus. Kolmandal veerandil hakkasid võõrustajad jällegi kõvasti vastu ning viimasele veerandajale mindi EMÜ neljapunktilises eduseisus 67 : 63.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles