Valgamaa õpetajad sõidavad auhinnagalale

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta õpetaja üleriigiline vastuvõtt Tartus aastal 2009
Aasta õpetaja üleriigiline vastuvõtt Tartus aastal 2009 Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Laupäeva õhtul leiab Tartus Vanemuise kontserdisaalis aset järjekordne aasta õpetaja auhinnagala. Valgamaa õpetajad kandideerivad sedapuhku lausa kuuele erinevale tiitlile.

Aasta lasteaiaõpetaja kategoorias on nominent Pilvi Levin Otepää lasteaiast, aasta klassijuhataja kategoorias Katrin Priilaht Tõrva gümnaasiumist, aasta klassiõpetaja kategoorias Raili Avastu Valga põhikoolis, aasta põhikooliõpetaja kategoorias Pille Olesk Valga põhikoolist, aasta gümnaasiumiõpetaja kategoorias Marge Kaiv, Tõrva gümnaasiumist ja aasta õppeasutuse juhi kategoorias Diana Sarapuu Keeni põhikoolist.     

Aasta õpetaja gala eesmärk on haridus- ja teadusministeeriumi teatel esile tõsta neid haridustöötajaid ja hariduse toetajaid, kes panustavad noorte heasse käekäiku ja kelle töö on teistele eeskujuks ja keda ühendab üks omadus – vastutustunne tuleviku suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles