Uus aasta toob rongiliiklusesse uusi tuuli

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni esindajad kohtumisel Valga raekojas. Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip

Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane
Elroni esindajad kohtumisel Valga raekojas. Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna tutvustasid Elroni esindajad Valga raekojas tuleva aasta uusi rongide sõiduplaane. Ülevaade anti ka 2015. aasta senistest tulemustest ning esitleti ettevõtte visiooni rongiliikluse arengutest.

Valga linnapea Kalev Härgi initsiatiivil teoks saanud kohtumisele, kus osalesid peale tema muu hulgas maavanem Margus Lepik, maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Ivar Unt ning ühistranspordi peaspetsialist Liia Rätsep oli tulnud ka Reformierakonda kuuluv riigikogulane Igor Gräzin.

Kõigepealt esitles Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip tänavuse ja eelneva aasta võrdlust rongiliikluse kasutatavuse ja tasuvuse osas. Andmetest selgus, et võrreldes näiteks eelneva aastaga on Tartu–Valga liinil reisivate inimeste hulk tõusnud 47 protsenti, olles sellega regioonide võrdluses suurimat kasvu demonstreeriv liin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles