Väidetav pussitaja astub kohtu ette

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maakohtu otsusega mõisteti Leedu autovargad süüdi.
Tartu maakohtu otsusega mõisteti Leedu autovargad süüdi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tartu maakohtu Valga kohtumajas algab talve hakul kohtuprotsess mehe üle, kes tekitas tuttavale noahoobiga raskeid vigastusi ning ründas ka oma endist elukaaslast.

Eeluurimisel kogutud andmetel lõi alkoholijoobes 28aastane Vitali tänavu 3. aprillil Valgas Pargi tänaval asuvas kortermajas oma tuttavat, 1983. aastal sündinud meest noaga kõhtu, tekitades sellega eluohtliku tervisekahjustuse. Samuti tõukas Vitali oma endise elukaaslase, 1984. aastal sündinud naise vastu seina ja kägistas teda, põhjustades kannatanule füüsilist valu.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Vitali süüdistuse raske tervisekahjustuse tekitamises ning kehalises väärkohtlemises, mille eest võib kohus ta süüdimõistmisel kuni 12 aastaks vanglasse saata.

Süüdistatav on varem kriminaalkorras karistatud kuuel korral, ühtlasi on ta kohtu loal vahistatud alates selle aasta 9. aprillist.

Valga kohtumaja asub Vitali süüasja arutama novembris üldmenetluses.

Kriminaalasja kohtueelset menetlust viis läbi Valga politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles