Aasta põhikooliõpetaja tiitliga pärjati Pille Olesk

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga gümnaasiumi arendusjuht, Valga põhikoolis ajaloo- ja pärimuskultuuritunde andev õpetaja Pille Olesk pälvis vabariigi aasta põhikooliõpetaja auväärse tiitli, mis anti talle üle laupäeval Tartu Vanemuises galaõhtul. Tunnustatu tänas oma õpilasi, kolleege ja peret märkamise ja esiletõstmise eest.
Valga gümnaasiumi arendusjuht, Valga põhikoolis ajaloo- ja pärimuskultuuritunde andev õpetaja Pille Olesk pälvis vabariigi aasta põhikooliõpetaja auväärse tiitli, mis anti talle üle laupäeval Tartu Vanemuises galaõhtul. Tunnustatu tänas oma õpilasi, kolleege ja peret märkamise ja esiletõstmise eest. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Õpetajate päevale pühendatud tunnustusgalal Tartus pärjati aasta põhikooliõpetaja austava tiitliga Valga põhikooli pedagoog Pille Olesk, kes annab lastele koolis ajaloo- ja pärimuskultuuritunde.

Laupäeval aset leidnud tunnustusgalal tänas Pille Olesk oma õpilasi, peret ja kolleege märkamise ja esiletõstmise eest. ETV-le antud intervjuus ütles Olesk, et hea õpetaja on uudishimulik ja uuendusmeelne. Meenutades oma esimest õpetajat, kes oli väga range ja järjekindel, ei olevat talle õpetajaamet küll ihaldusväärsena tundunud. «Nüüd arvan, et järjekindluse olen ma just oma esimeselt õpetajalt üle võtnud,» kinnitas Olesk.

Valga põhikooli õpilane Karel Simson, kes galal oma õpetaja tunnustamiseks lavale välja hõikas, ütles, et tema õpetaja on alati positiivne ja sõbralik ning tema tunde õpilased ootavad ja kiidavad. «Ta on pannud meid leidma endis üles avastamata andeid,» nentis Simson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles