Kuidas Tõrvas kettagolfirada loodi

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu nimigi ütleb, erineb kettagolf tavalisest golfist selle poolest, et palle asendavad kettad ning aukude asemel tuleb tabada korve.
Nagu nimigi ütleb, erineb kettagolf tavalisest golfist selle poolest, et palle asendavad kettad ning aukude asemel tuleb tabada korve. Foto: Taavi Niittee

Alates septembrist on Tõrva gümnaasiumi pargis ja staadionil võimalus nautida üha populaarsemaks muutvat vabaõhumängu – disc-golfi ehk kettagolfi. Raha ei kulutatud rada luues muide sentigi.

Plaan Tõrva korralik kettagolfirada luua tekkis juba kevadkuudel, kui linnavalitsuse korraldatud kaasava eelarve ettepanekute seas mainitud idee lauale löödi. Kuigi järgnenud hääletuse käigus ettepanek võitmiseks piisavalt hääli ei kogunud, otsustasid kohalikud noored mõtte omal käel ellu viia.

«Kevadel palus noortekeskuse juhataja Sandra Viljumson mul teha noortekeskuse alal olevast disc-golfirajast kaardi ja viskealad,» alustas Tõrva avatud noortekeskuse kommunikatsioonijuht Margo Metsoja raja saamislugu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles