Minister: me ei saa jätta partnereid hätta ja samas loota ise abile

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsus kiitis eilsel kabinetinõupidamisel heaks tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski (pildil) ettepanekud soolise palgalõhe vähendamiseks avalikus sektoris.
Valitsus kiitis eilsel kabinetinõupidamisel heaks tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski (pildil) ettepanekud soolise palgalõhe vähendamiseks avalikus sektoris. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovskil uues ametis sisseelamisaega eriti ei jäänud ning kohe tuli kahe käega tööd tegema asuda. Kõige põletavam on praegu pagulaste teema, kuid pakilisi murekohti on veelgi ning ees on ootamas muudatused.

Kas Eesti on pagulaskriisiks valmis?

«Pagulaskriis on viimasel aastal võimendunud väga jõhkraks. See on erakordne olukord Euroopas, kuna umbes 10 000 inimest siseneb Euroopa Liitu päevas ja seda pole 60–70 aastat olnud. Samuti polnud keegi selleks päris valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles