Kinnisvarafirma pakub pagulaste majutamiseks kaht Valga maja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arkaadia Halduse omanduses olev ajaloolise väärtusega Kuperjanovi 12 asuv hoone on nukras seisus. Selget plaani, kuidas hoonet kasutada, pole. Seda maja pakuti sotsiaalministeeriumile välja pagulaste majutamiseks.
Arkaadia Halduse omanduses olev ajaloolise väärtusega Kuperjanovi 12 asuv hoone on nukras seisus. Selget plaani, kuidas hoonet kasutada, pole. Seda maja pakuti sotsiaalministeeriumile välja pagulaste majutamiseks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kinnisvarafirma Arkaadia Halduse AS tegi sotsiaalministeeriumile ettepaneku kasutada pagulaste majutamiseks kaht maja Valgas. Linnajuhid plaaniga päri pole.

«Kuna riik on avalikult kuulutanud, et otsib kohti pagulaste majutamiseks ning omavalitsustel pindasid pakkuda pole, mõtlesime, et kuna meil on Valgas tühje pindasid, anname sellest ministeeriumile teada. Siin pole tegemist mingi vandenõuga ja me ei soovi linnavõimuga ka mingeid konflikte õhutada,» sõnas Arkaadia Halduse juhatuse esimees Toomas Laan. Ettevõte põhineb Eesti kapitalil, tegeleb kinnisvara hooldamisega ning haldab üle 400 ehitise Tallinnas, Tartus ja Valgas.  Koostöövormiks pakkus firma ministeeriumile välja nii ehitise müüki kui ka elamispindade väljaarendamist ning üürile andmist.

Ettevõtte teatel saavad nad pakkuda ka tööd Valgas nende hallata olevatel kinnisvaraobjektidel majahoidjatena ja puhastusteenindajatena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles