Tallinna vanglast põgenes kaks vahistatut

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eduard Mihhailov
Eduard Mihhailov Foto: Justiitsministeerium

Tallinna vanglast põgenes täna öösel vahetult enne kella kolme kaks vahialust: Aleksandr Suhotski ja Eduard Mihhailov.

Aleksandr Suhotski oli vahistatud kahtlustatuna narkokuriteos. Ta on 36aastane, tugeva kehaehitusega, 180 cm pikk ja hallide silmadega. Isikul on järgmised tätoveeringud: vasaku käe välisküljel suur kilbi kujutis koos kinnitusrihmadega, parema jala sääremarjal maski kujutis ning parema jala sääre siseküljel näoga kanepilehe kujutis. Lisaks on tal paremal küljel kõhul umbes 5 cm pikkune arm.

Eduard Mihhailov oli vahistatud varguse kahtluse tõttu. Ta on 24aastane, kõhna kehaehitusega, 165 cm pikk ja pruunide silmadega. Isikul on järgmised tätoveeringud: paremal jalasäärel ornamendi kujutis ja vasaku jala peal hieroglüüfid. Lisaks on tal parema põlve välisküljel põletusarm.

Põgenemise hetkel olid mõlemal mehel seljas tumedad riided. 

Esialgsetel andmetel lõhkusid vahistatud põgenemiseks aknatrellid ning ronisid vanglapiirde remondiks kasutatavaid tellingu osi üksteise otsa ladudes piirdest üle.

 Juhtumi uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb kinnipeetava põgenemist. 

Kõigil, kes teavad nimetatud isikute asukohta, palume teavitada viivitamatult politseid lühinumbril 112 või vanglateenistust numbril 58 543 629.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles