Tartlased selgitasid omavahel Valga meistritiitli võitja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmanda koha võitja Kevin Kattai (vasakult), esimese koha omanik Aleksander Jermikimov ning teise koha omanik Raul Tihane
Kolmanda koha võitja Kevin Kattai (vasakult), esimese koha omanik Aleksander Jermikimov ning teise koha omanik Raul Tihane Foto: Rein Säinas

Piljardimängijad olid pühapäeval võistlustules, kui Valga bowlingusaalis asuti välja selgitama Valga linna meistrit piljardis. Seekordne mänguformaat oli Ameerika piljardi kaheksa palli.

Kui varasemalt on Tartu ja Võru piljardihuvilised Valga linna ja maakonna meistrivõistlustel hästi rohkearvuliselt esindatud, siis seekord saabus tiitlit väljaspoolt maakonda jahtima kolm mängijat. Mängiti kahes alagrupis nelja geimivõiduni, kus võitjad pääsesid otse poolfinaali ning gruppide teised ja kolmandad kohad pidid rammu katsuma veerandfinaalis.

Peale alagrupimänge tagasid endale otse poolfinaalikohad Tartu mängijad Raul Tihane ja Aleksander Jermikimov. Veerandfinaalides asusid Valga klubi mängijad selgitama järgmisi poolfinaliste. Esimeses veerandfinaalis sai Tiit Kattai jagu Taavi Sven Vähist ning teises jõukatsumises pidi Rein Säinas tunnistama Kevin Kattai paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles