Tublid isad tõusevad taas püünele

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa  aasta isa 2014 Aleksander  Zemskov koos perega
Valgamaa aasta isa 2014 Aleksander Zemskov koos perega Foto: Anastasya Nääme

Saabuva isadepäeva puhul kuulutab Valga maavalitsus välja aasta isa konkursi, et väärtustada tervet ja tugevat peret ning eriti isa rolli perekonnas. Valgamaa aasta isa selgub teist korda.

Kandidaadina võib üles seda valgamaalase, kelle perekonnas kasvab või on üles kasvanud vähemalt kaks tublit last ja kes tunnustatud nii oma ametis kui perekonna väärtustamisel, olles ühiskonnale heaks eeskujuks ka väljaspool pereringi. Kandidaate võivad esitada kõik: üksikisikud, organisatsioonid, omavalitsused ja firmad.

Avaldused, kus on ära märgitud kandidaadi ees- ja perenimi, elukoht, töökoht, amet, laste arv, nende vanused ja nimed ning kandidaadi lühike elukäik koos põhjendusega, tuleb saata maavalitsuse posti- või meiliaadressile Vastava ankeedi leiab maavalitsuse kodulehelt.

Aasta isa konkursile oodatakse ettepanekuid 30. oktoobrini.

Valgamaa aasta isa selgub 6. novembril Valga kultuurikeskuses sündmusel «Kaunimad aastad», mille käigus toimub ka austamisgala maakonna abielupaaridele, kellel täitus või täitub tänavu 25, 50 või enam abieluaastat.

Valgamaa aasta isa 2014 oli Aleksander Zemskov.

Aasta isa valib välja Valgamaa aasta ema ja isa komisjon ning tunnustusürituse korraldab Valga maavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles