Laule ragistab kümme koori

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal on Valgas korraldatav popp/jazz kooride konkurss Lauluragin rahvusvahelist mõõtu, kuna osaleb ka kaks kollektiivi väljastpoolt Eestit. Üks kümnest koorist, kes pühapäeval võistlustulle astub, on naiskoor Lauluyhtye Chime Soomest.
Foto-meilile saadetud.
Sel aastal on Valgas korraldatav popp/jazz kooride konkurss Lauluragin rahvusvahelist mõõtu, kuna osaleb ka kaks kollektiivi väljastpoolt Eestit. Üks kümnest koorist, kes pühapäeval võistlustulle astub, on naiskoor Lauluyhtye Chime Soomest. Foto-meilile saadetud. Foto: Erakogu

Mullune pop- ja džässkooride festival Valgas osutus nii menukaks, et juba laupäeval saab kultuurikeskuses taas vaadata-kuulata kümne koori mõõduvõtmist.

Tänavu on festival rahvusvaheline, kuna osalevad poistekoor Lätist ja naiskoor Soomest.

Võistulaulmise korraldaja, Valga kultuurikeskuse kultuuri- ja haridustööjuhi Kaja Sisaski sõnul registreerus demovooru 17 koori. Nendest valis žürii festivalile «Lauluragin 2015» 11 paremat, kuid Valga kammerkoori loobumise tõttu asub laule ragistama kümme kollektiivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles