Allain Karuse kommentaar: Kuidas näeb Valga Spordi ümber toimuvat sihtasutuse nõukogu endine juht?

, SA Valga Sport nõukogu endine esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allain Karuse
Allain Karuse Foto: Arvo Meeks

Küsin veel kord: kas ja kes on teinud analüüsid ning arvutused SA Valga Sport likvideerimise plussidest ja miinustest? Mina olen kuulnud juttu stiilis, et Ivar ütles, see on hea mõte, teeme ära. Kuidas jagunevad tulevikus kulud, tulud ja mida muudab käibemaksukohuslasest loobumine?

Spordihoone vajab juba remonti, samuti kõik ülejäänud spordiobjektid. Teha neid töid käibemaksukohuslasena on võit 20%, mis on suur raha! Mõelge! Selleks on vaja tõsist analüüsi, kui toimivat asutust lammutama asuda. Linnaametnikud Drubinš ja Unt ei saa lihtsalt arvata. Linnaametnik peab lähtuma majanduslikust otstarbekusest, arvutustest ja konkreetsetest faktidest.

Tartus ei mõtle keegi SA Tartu Sport lõpetamisele. Kodanik Meelis Jukk, kelle SA nõukogu kevadel välja valis ja kellega Valga linn töölepingut ei sõlminud (Ivar Unt ütles mulle, et vale mehe valisime), töötab hetkel edukalt juhtival kohal SA Tartu Sport. Korduvalt olen kohtunud Meelis Jukiga ja võin kindlalt väita, et see mees on palju targem kui meie väikelinna «poliitikud» kokku!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles