Võistlus jõuab lõpusirgele

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laatre ristimändi kujutav jäädvustus pealkirjaga "Laatre ristipettäi läheb ERMi" sai 2014. aastal eriauhinna ristipuude kategoorias.
Laatre ristimändi kujutav jäädvustus pealkirjaga "Laatre ristipettäi läheb ERMi" sai 2014. aastal eriauhinna ristipuude kategoorias. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lõpusirgel on fotovõistlus Maavalla hiied, kuhu oodatakse ülesvõtteid hiitest, pühadest kividest, allikatest, puudest ja teistest looduslikest pühapaikadest. Võistlus lõpeb 31. oktoobril.

Üldarvestuse peaauhind on 1000 eurot. Hõimu- ehk uurali rahvaste pühapaiga eriauhind on 300 eurot ja kuni 16aastastel noortel 200 eurot. Lisaks on eriauhindadena välja pandud näiteks ajakirjandusväljaannete tellimusi, raamatuid, filmi- ja heliplaate, kursuseid, kogemusmatku.

Tänavu kaheksandat korda toimuvale võistlusele on oodatud Eestis ja mujal maailmas tehtud ülesvõtted. Looduslikke pühapaiku leidub paljudel põlistel rahvastel ning need kuuluvad inimkonna ühispärandisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles