Linnavalitsuses asus tööle uus spetsialist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavalitsuse ettevõtlus- ja arenguspetsialist Sten Otsmaa peab Valga üheks tugevuseks logistiliselt head asukohta.
Valga linnavalitsuse ettevõtlus- ja arenguspetsialist Sten Otsmaa peab Valga üheks tugevuseks logistiliselt head asukohta. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavalitsuses asus oktoobri alguses arenguameti ettevõtlus- ja arenguspetsialistina tööle Sten Otsmaa.

Arenguameti juhataja ja konkursikomisjoni esimehe Aira Varblase sõnul laekus konkursile avaldusi mitmelt heade kogemustega kandidaadilt. Otsmaa avaldas tema kinnitusel komisjonile muljet väga avatud ja positiivse suhtlemisega vestlusvoorus, kirjaliku töö voorus oli tema essee aga põhjalik ja argumenteeritud.

Ettevõtlus- ja arenguspetsialisti peamised tööülesanded on Valga ettevõtluskeskkonna mitmekülgse arengu strateegiline planeerimine ja täideviimise korraldamine ning avaliku, era- ja mittetulundusliku sektoriga koostöö korraldamine. Samuti linna ettevõtluskeskkonna arendamise ja linna turundusega seotud küsimuste koordineerimine, koostöövõrgustike loomine ja nende töö korraldamine.

«Valga linn on arengus pööranud uue lehekülje ja järgnevate aastate investeeringutega parandame linna ettevõtluskeskkonda oluliselt. Taristu uuendamisega peab kaasnema uus positiivsem mõttelaad, mille kujundamisega ettevõtlus- ja arenguspetsialist eelkõige tegelema peab hakkama,» sõnas Valga linnapea Kalev Härk.

Sten Otsmaa on lõpetanud 2013. aastal Tartu Ülikooli riigiteaduste bakalaureuseõppe, täiendanud end Giesseni ülikoolis Saksamaal ja praegu on ta lõpetamas Tartu Ülikoolis rahvusvaheliste suhete magistriõpet.

«Usun, et minu õpingute käigus saadud teadmised sihtkoha turundamisest ning ettevõtluskeskkonna olulisusest seoses sihtkoha atraktiivsusega võimaldavad edukalt antud ametikoha eesmärke täita,» ütles ettevõtluse- ja arenguspetsialist end kolleegidele tutvustades.

Otsmaa varasem kogemustepagas muusikafestivalide juhtimisel näitab tema head kaasamis- ja läbirääkimisoskust, sest ühe ürituse toimumine nõuab väga paljude osapoolte pingutusi. Ta on Tartus toimuva muusikafestivali Indiefest peakorraldaja ning juhtinud festivali turundust ning koostööprojekte teiste festivalidega, sealhulgas TMW, tARTuFF ja PÖFF.

Lisaks sellele on ta läbinud praktika kultuuriministeeriumi välissuhete osakonnas ja töötanud Berliinis graafikafestivali Illustrative juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles