Juveelipoest varastati kuldehteid

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgas Vabaduse tänaval asuvast juveelipoest varastas seni tuvastamata meesterahvas täna kuldehteid. Hetkel tegeleb politsei asjaolude täpsema väljaselgitamisega.

Täna võis mõnigi linnakodanik Valgas näha tavatult palju politseiautosid ühes kohas. Keskpäeva paiku sõitis kaks politseiautot Vabaduse 39 hoones asuva juveelikaupluse juurde. Mõni hetk hiljem autod lahkusid ja suundusid mööda E. Enno tänavat Pargi 1 maja juurde, kus pikemalt ka peatuti. Mõni aeg hiljem lisandus kolmas auto. Kella 13 paiku sõitsid kaks neist Pargi tänavalt minema.

«Täna keskpäeva paiku teatati politseile, et Valgas Vabaduse tänava juveelipoest varastas tundmatu mees kuldehteid. Politsei tegeleb piirkonna kontrollimisega ja asjaolude selgitamisega. Vargusega tekitatud kahju on täpsustamisel,» kinnitas Maria Gonjak Lõuna prefektuurist.

Politseinikud otsivad midagi endisest surnuaiast, mis 1960. aastatel pargiks muudeti. Samuti juhatavad politseinikud ringi liikuvaid inimesi pargist eemale ja küsitlevad Vabaduse tänaval liiklevatelt inimestelt, kas keegi on mingit kahtlast tegevust näinud. Kaupluse ees asfaldil on aga mitmeid klaasikilde, mis viitavad vargusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles