Noored naised napsasid võidukarika

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga rahvusvahelise pop- ja džässkooride konkurssfestivali Lauluragin 2015 võitjaks pärjati noorte naiste koor Leelo vol. 2, mis tegutseb üle-eestilise neidudekoori Leelo vilistlaskoorina ja laulab kaheksandat hooaega. Koori dirigent Toomas Voll oli ka konkursi kunstiline juht.
Valga rahvusvahelise pop- ja džässkooride konkurssfestivali Lauluragin 2015 võitjaks pärjati noorte naiste koor Leelo vol. 2, mis tegutseb üle-eestilise neidudekoori Leelo vilistlaskoorina ja laulab kaheksandat hooaega. Koori dirigent Toomas Voll oli ka konkursi kunstiline juht. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Koorifestival Lauluragin jõudis finišisse, kui pärast üheksa koori võistulaulmist Valga kultuurikeskuses võttis peaauhinna vastu noorte naiste koor Leelo vol. 2. Võistlustules oli üle paarisaja laulja.

«Küll oli tore üritus. Mulle meeldisid kõige enam Võru muusikakooli väikesed laululapsed ja toreda esitusega sai hakkama ka Tartu üliõpilas­segakoor,» sõnas abikaasaga konkurssi väisanud Martin Noormets, kes  kultuurikeskuses sagedane külaline.

Vanapaar külastas Lauluraginat ka eelmisel aastal. «Mind üllatas ka Valga muusikakooli noortekoori südi esinemine. Tegelikult olid nauditavad kõikide kooride etteasted, igaüks oli omanäoline,» lisas Noormets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles